KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Szilárdadalékos olajok

TITAN CFE SL SAE 5W-30
Teljesen szintetikus, csúcsminőségű, kimagaslóan üzmanyagtakarékos motorolaj molibdén-diszulfid tartalommal a legkorszerűbb diesel motorokhoz. Szilárd, surlódáscsökkentő adalékai révén egyedülálló védelmet biztosít a motornak a legextrémebb működési környezetben, többek között a hidegindítási fázisban is.
API CF-4 - ACEA E4

TITAN CFE MC SAE 5W-40
Super minőségű, általános felhasználású MC motorolaj molibdén-diszulfid tartalommal minden korszerű diesel és benzin motorhoz iparban, mezőgazdaságban, kamionokhoz, buszokhoz, kistehergépjárművekhez és személyautókhoz ajánlva. Kopásgátló szilárd adalékai extra védelmet nyújtanak a motornak. Egyedülállóan hatékony üzemanyagmegtakarítást lehet elérni a Titan CFE MC 5W-40 motorolaj használatával.
API CG-4/SJ - ACEA E3/B3/A3

TITAN CFE MC SAE 10W-40
Minden, a gépjárművére különösen igényes vevő számára ajánlott ez az MC szintézissel készült alapolajból és szilárd kenőanyag-adalék kombinációból gyártott nagyteljesítményű SAE 10W-40 könnyűfutású olaj turbó feltöltős és feltöltés nélküli Otto- és Diesel-motorokhoz személy- és tehergépkocsikba, autóbuszokba és munkagépekbe. A molibdén-diszulfid tartalom kiválló kopásvédelmet biztosít a legszélsőségesebb üzemi körülmények közt is. A terméket a fekete-ezüst szín különbözteti meg a hagyományos motorolajoktól.
API CG-4/SJ - ACEA E3/B3/A3