KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Silkolene - Off-Road olajok

SILKOLENE PRO 4 SX SAE 15W-50
Különleges minőségű, szintetikus olaj off-road motorkerékpárokhoz versenyzéshez fejlesztve. Adalékainak köszönhetően a legszélsőségesebb verseny körülmények között is tisztán tartja a motort, és optimalizálja a maximális teljesítmény leadást.
API SF/SG JASO MA

SILKOLENE COMP 4 SX SAE 10W-40
Félszintetikus észter alapú motorolaj négyütemű off-road motorkerékpárokhoz. A poros, homokos környezet aktív szűrőrendszert, és megerősített adalékolású motorolajat igényel. Speciális vegyületei lehetővé teszi, hogy a szennyeződések lebegve maradjanak az olajban, és ne okozzanak lerakódásokat. Ideális olaja minden négyütemű motorcross és endúró motorkerékpárnak.
API SF/SG/SH JASO MA

SILKOLENE SUPER 4 SX SAE 10W-40
Magas minőségű ásványi motorolaj speciálisan a négyütemű off-road motorkerékpárokhoz kifejlesztve. Adalékai segítségével tisztán tartja a dugattyút és a szelepeket, megakadályozza a hamu és a szennyeződések lerakódását. Viszkozitása lehetővé teszi széles külső hőmérsékleti körülmények közötti biztonságos használatát.
API SF/SG JASO MA

SILKOLENE PRO 2 SX
Kiváló minőségű 100% észter alapú versenyolaj (off-road) kétütemű motorokhoz. Speciális adalékai megoldást jelentenek a nagy teljesítmény és poros külső környezet támasztotta különleges versenykörülmények közötti problémákra, használatával elkerülhető néhány verseny karburátor idő előtti meghibásodása, és a dugulások kockázata minimálisra csökken. Ideális a 40:1 keverési arány előkeveréses rendszereknél.

SILKOLENE COMP 2 PLUS SX
Kiváló minőségű észter alapú versenyolaj víz és levegő hűtésű (off-road) kétütemű motorokhoz. Elsősorban a modern motorcross és endúró motorokhoz ajánlott mindennapi és hobby motorozáshoz, de városi és közúti körülmények között is kiválóan teljesít. Használható előkeveréses rendszereknél 33:1 és 50:1 arány között, de a motorgyártó keverési aránya a mérvadó.
API TC JASO FC ISO-L-EGD

SILKOLENE COMP 2 PREMIX ELECTROSYNTEC
Észter bázisú, electrosyntec technológiával gyártott szintetikus motorolaj kétütemű premix motorkerékpárokhoz verseny, és hobby off-road használatra. 100 % hamumentes adalékolása extra alacsony füstkibocsátást eredményez, kiváló korróziógátló vegyületei hosszú évekig védik a motort a legextrémebb körülmények között is. Használható előkeveréses rendszereknél 33:1 és 50:1 arány között, de a motorgyártó keverési aránya a mérvadó.
API TC

SILKOLENE SUPER 2 SX
Szintetikus adalékokkal dúsított kétütemű motorolaj off-road motorkerékpárokhoz. Alacsony viszkozitású, könnyű olaj közvetlen befecskendezésű, és előkeveréses rendszerekhez. Nem tartalmaz kerozin, vagy alkohol hígítókat, ezért biztonsággal tárolható magas külső környezeti hőmérsékleten is.
API TC JASO FB

Quads ATV

SILKOLENE QUAD ATV SAE 5W-40
Csúcsminőségű, szintetikus olaj speciálisan Quad és ATV motorozáshoz fejlesztve. Válogatott alapolaj és adalékcsomagjának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között is kitűnően helyt áll terepviszonyoktól függetlenül.
API SG/SH/SJ JASO MA

SILKOLENE QUAD ATV SAE 10W-40
Félszintetikus olaj minden modern Ouad és ATV-hez. Az MC technológia garantálja az ásványi olajoknál stabilabb olajfilmet, az adalékok tisztán tartják a motort, és kiváló súrlódást biztosítanak.
API SF/SG JASO MA