KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Ipari specialitások

Drótkötél kenőanyag

Cedracon K
Oldószer alapú, alacsony viszkozitású kenő és védőanyag drótkötelek karbantartásához. Az oldószer elpárolgása után egy viszkózus, nem cseppenő védőréteg alakul ki. Kiváló penetráló és korrózió gátló képesség.

Rozsdaoldó termékek

Special Rust Treatment (Spray)
Szénhidrogén alapú, kopásgátló és rozsdaoldó tulajdonságú termék. Amely kiváló nedvesítő, berágódás gátló és korrózióvédő tulajdonságokkal rendelkezik.

Ferroform Locc Spray
Szintetikus észter alapú, környezetbarát, biológiailag gyorsan lebomló termék kiváló kúszó és nedvesítő képességgel, nagy hatékonyságú rozsdaoldó tulajdonsággal.

Hegesztési segédanyag

Noperlyn
Hegesztés során meggátolja az olvadék letapadását a nem kívánt helyekre, ezáltal elkerülhető a hegesztés utáni mechanikus csiszolás.
Műanyagipari kenő- és segédanyagok

HP-Lub 09
Magas technológiájú, termikusan és vegyileg stabil kenőanyag, elsősorban műanyag fröccsöntésnél alkalmazott szerszámok kilökő csapjainak hosszú távú kenési céljainak ellátására. Maradékok és lerakódások képződése nélkül 220 °C-ig alkalmazható kenőanyag. Vízálló, ellenáll klór tartalmú oldószereknek, szénhidrogéneknek, savas és lúgos összetevőknek.

Net’Empriete
Nátriumhidroxid, diklórmetán és emulgálószer alapú, festék- és műanyag leválasztó és tisztítószer zsírokhoz, plasztik maradványokhoz, gyantákhoz, sőt rozsdákhoz is. Elsősorban műanyag fröccsöntő szerszámok tisztításához, valamint fémfelületeken megszilárdult plasztik maradványok eltávolításához.

VF 16
Szilikon mentes, elpárolgó oldószerben oldott, mikronizált méretű pertetrafluoretilétert (PTFE teflon) tartalmazó folyadék koncentrátum. Száraz kenőanyag a grafit helyettesítésére, öntött műanyagok, vagy réteges gyanták leválasztásához, rövid távú korrózióvédelem a szerszámok részére. Könnyű eltávolíthatóság a műanyagok felületéről, gyors száradás.

VOS 500
Tapadás gátló folyadék, amely egy nagyon vékony olajos maradványréteget hagy hátra az oldószerek elpárolgása után. A visszamaradó síkos réteg nem teszi tönkre a műanyag, vagy gumi alkatrészeket. Öntött műanyag és gumi termékek formaleválasztásához.


Multi-funkciós kenőolaj

Microlub 22
Magas viszkozitási indexű, szintetikus kenőanyag, precíziós gépelemek kenési céljainak kielégítésére. Kiváló súrlódás, kopás, berágódás gátló és korrózióvédő hatás. Multi-funkciós kenőolaj a ruha-, textil-, cipőipar részére, valamint fegyverek, optikai és fotó eszközök, monitorok és mérőműszerek karbantartására, kenésére.


Száraz kenőanyag (Dry Lubricant)

CTP PM-S Spray
Finom molibdén diszulfid por természetes molibdénből készítve. Alkalmazható hidegalakításnál, mint száraz kenőanyag, ha a kenés olajjal, vagy zsírokkal nem megoldható. Magas hőmérsékleti alkalmazhatóság, extrém terhelhetőségi tulajdonságok.