KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Motorosoknak

Az Elektrosyntec technológia egy lenyűgöző új koncepció a motorkerékpár olajok fejlesztésében, ahol a molekulák közötti elektrosztatikus kölcsönhatás miatt szupererős olajfilm réteg védi a kenési felületeket.

A Silkolene által kifejlesztett Elektrosyntec és MC-Syn technológiák tökéletes biztonságot nyújtanak motorkerékpároknak.

A kiváló minőségű RACE motorkerékpár olajaink világszerte bizonyítják rátermettségüket a versenypályákon. Adja meg csúcstechnológiánk előnyeit motorkerékpárjának, támaszkodhat bizalommal a versenyzőink tapasztalatára

Hétköznapi körülmények között a RIDE olajaink a független vizsgálatokon is bizonyított technológiák alkalmazásával minden motortípus számára magasabb minőséget, motorvédelmet, növekvő teljesítményt tesznek lehetővé.

A legnehezebb körülmények között alkalmazott OFF ROAD olajaink az ultra magas minőségű Pro & Comp észter szintetikus termékcsaládunknak köszönhetően mindent igénybevételt kibírnak.

Az alacsony füstkibocsátású SCOOT olajaink ultimátum nélkül kielégítik az összes moped, illetve robogó gyártó legmagasabb kenési, motorvédelmi és környezetvédelmi igényeit.

A széleskörűen használható MAINTAIN termékskálánk alkalmas minden motorkerékpár teljes körű tisztítására. Kitartó fejlesztéseinknek köszönhetően mindig a legjobb megoldást nyújtjuk a motorkerékpárok ápolására.