KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Karbantartási segédanyagok

Renax Gleitspray
Zsírspray ipari, autóipari, háztartási és hobbi célokra. Jó tapadási képességekkel, fokozott súrlódás- és kopáscsökkentő valamint korrózióvédő és EP tulajdonságokkal rendelkezik. Hőmérsékletállósága és zajtompító hatása kitűnő. A terméket sikló- és gördülőcsapágyak kenése mellett, hajtóművek, bowden-huzalok, csúszó szánok és vezetőpályák kenéséhez tervezték és alakították ki.

Renolit Unimax LZ Spray
Hosszantartó tapadó kenőzsír foszforeszkáló tulajdonsággal. Rendkívül jó tapadó képességgel rendelkezik és szélsőséges terhelések esetén is meggátoltja a kopást. A jó adhéziós tulajdonságának köszönhetően különösen ellenáll a fémfelületekről vízzel történő lemosódásnak. Széles hőmérsékleti tartományban használható, kiválóan alkalmas gépjárművek, valamint ipari-, építő- és földmunkagépek tartós kenésére.

Renolit Uniload Spray
Kiváló gyúrási stabilitással, kopásgátló, EP és korrózióvédő tulajdonságokkal rendelkezik, még sós víz jelenlétében is. Szilárd kenőanyag csomagot tartalmaz, amely növeli a termék kopásgátló tulajdonságait, határsúrlódási körülmények és nagy terhelések alatt is. használható nagyterhelésű, alacsony fordulatszámú sikló- és gördülőcsapágyak, nyitott hajtóművek és fogaskerekek kenésére. Magas hőmérsékletű kenési helyekre is 200°C hőmérsékletig alkalmazható. 

Renolit Unifood Spray
Lágy, nem cseppenő, speciális kenőzsír gyógyszerészeti fehérolaj bázison. Az élelmiszerek ízére, illatára nincs hatással, amennyiben a terméket helyesen alkalmazzák. Az NSF H1 által elfogadott termék. Ajánlott felhasználási területei az élelmiszeriparban alkalmazott töltő és csomagológépek gördülő és siklócsapágyainak kenéséhez, szállítópályák és csuklók kenésére a cukoriparban, vagy ivóvíz felszerelések egészségügyi alkalmazásban. (meleg- és hidegvíz) 

Duotac Zahnradspray Spray
Bitumenmentes, ásványolaj-alapú, tapadásnövelő és hatás­javító adalékokat és szilárd kenőanyagként grafitot tartalmazó különleges kenőanyag. A termékkel olyan kenőanyag áll rendelkezésre, mely szilárd, de rugalmas és porszáraz, kenőfilmet képez, valamint a terheléstől függően tartós teljesítményt nyújt. Nyitott fogas­kerék-áttételek, hajtóművek, láncok, sodrony­kötelek kenésére használják. Ezeket a gépelemeket általában igen rendszertelenül vagy a poros iparágakban egyáltalán nem kenik.

Planto Multispray S Spray
Környezetbarát, ártalmatlan, prémium minőségű, biológiailag gyorsan lebomló szintetikus észter bázisú Lítium / Kalcium vegyes sűrítőjű kenőzsír. Ajánlott gördülő- és siklócsapágyak, valamint magas igénybevételnek kitett kerékcsapágyak kenésére. Könnyen szivattyúzható így kiválóan alkalmazható központi kenőanyag ellátó rendszerekben. Alkalmazható ott is, ahol a hagyományos zsírok elszennyezhetik a folyókat, ivóvizeket vagy a talajt.

Anticorit DFG Spray
Univerzális olaj spray kiváló korrózióvédelemmel és kúszóképességgel. Az oldószer elpárolgása után, magas viszkozitású, nem cseppenő filmréteget képez. Kiváló a nehezen elérhető kenési pontok karbantartására. Kúszó tulajdonságának köszönhetően lazítja a csavarkötéseket, csuklókat, zsanérokat. 

Anticorit 5 F Spray
Ásványolaj alapú, bárium- és oldószermentes korrózióvédő olaj, mely gondosan válogatott korrózió-gátló adalékokat tartalmaz. A felületen olajos védőfilm réteget képez, így biztosít hosszú távú korrózióvédelmet.  Könnyen eltávolítható lúgos vagy semleges vízbázisú zsíroldó szerekkel.

Anticorit BW 366 Spray
Bárium mentes, nagyteljesítő képességű, korrózióval szemben tartósan védelmet nyújtó viasz/wax. Építőipari és mezőgazdasági gépek hosszú távú korrózióvédelméhez, autókhoz, motorokhoz alváz és üregvédelemre, valamint háztartási és hobbi célokra. Extrém ellenálló wax réteg, rugalmas, porózus mentes tulajdonságokkal.   

Anticorit OHK Spray
Olajos filmréteget képező, víz kiszorító tulajdonságú korrózióvédő spray. Távol tartja a koszt, nedvességet. Azonnali kontaktust teremt az elektromos kötésekben. Megbízható korrózióvédelmet ad, valamint csavarlazítóként is alkalmazható.

Renoclean E hideg zsírtalanító Spray

Önmagában alkalmazható, nagy hatékonyságú oldószeres tisztítószer motorok, motoralkatrészek, hajtóművek, alvázak és egyszerű berendezések és alkatrészek gyors tisztításához. Használható zsíros, olajos és waxos maradványok eltávolítására a festékkel bevont és/vagy a fém felületekről.

Anticorit Synth Spray
Univerzálisan alkalmazható korrózióvédő, tisztító és kenőanyag aeroszolos kiszerelésben. Ipari gépekhez, műhelyekbe, autókhoz, sporteszközökhöz, háztartási és hobbi használatra. Megszűnteti a csikorgást, nyikorgást, meglazítja berozsdásodott mechanikát, megoldja a beragadt csavarokat. Ragadás nélkül ken és biológiailag lebomló.