KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Silkolene - versenyolajok

CASTORENE R40S, R50S
Ricinus, és észter alapú szintetikus olaj. A kiváló alapolaj és adalékok minimálisra csökkentik a beragadás és lakkosodás veszélyét magas hőmérsékleten. Oldható metilalkohol bázisú üzemanyagban. Ricinus alapú olaj lévén nem keverhető más olajokkal.

SILKOLENE PRO R SAE 0W-20
Electrosyntec technológiával gyártott speciális versenyolaj négyütemű motorokhoz. Vadonatúj koncepció eredménye egy alacsony viszkozitású motorolaj, ami még a legnagyobb terhelések mellett is stabil olajfilmmel védi az alkatrészeket a kopástól, a lehető legjobb könnyűfutást biztosítva a dugattyúnak.

SILKOLENE PRO 4 PLUS ELECTROSYNTEC SAE 10W-50 SAE 5W-40
Electrosyntec technológiával gyártott teljesen szintetikus, észter alapú olaj négyütemű sport- és versenymotorokhoz. Az elektrosztatikus erő megköti a súrlódó felületen a motorolaj molekuláit, így hozva létre egy szuper erős filmréteget. Nemzetközi motorversenyeken tesztelt csúcsminőségű kenőanyag.
API SG/SH/SJ JASO MA

SILKOLENE PRO 4 ELECTROSYNTEC SAE 10W-40 SAE 15W-50
Electrosyntec technológiával gyártott teljesen szintetikus, magas minőségű, észter alapú olaj négyütemű motorokhoz versenyzéshez, és utcai használatra. A korszerű adalékcsomag gondoskodik a motor extra védelméről még szélsőségesen nagy igénybevételekkor, versenykörülményekkor is. A SAE 15W-50 kifejezetten 750 cc felett ajánlott.
API SG/SH/SJ JASO MA

SILKOLENE PRO KR 2
Ricinus, és észter alapú szintetikus olaj kétütemű motorokhoz. Ideális olaja a víz- és léghűtésű KART motoroknak akár benzin, akár alkohol üzemanyag esetén. Ricinus alapú olaj lévén nem keverhető más 2T olajokkal.
Találkozik az FMK-FIA Kart Racing előírásaival.

SILKOLENE PRO 2 ELECTROSYNTEC
Észter alapú szintetikus olaj kétütemű verseny motorokhoz (Premix Racing). A kiváló, szintetikus alapolaj és magas minőségű adalékok miatt különösképpen ellenálló gyűrűk beragadásával, illetve a gyújtógyertya kokszosodásával szemben. Ideális a 40:1 keverési arány előkeveréses rendszereknél, de mindig a motorgyártók előírásai a mérvadóak.

SILKOLENE COMP 2 PLUS ELECTROSYNTEC
Teljesen szintetikus, észter alapú kétütemű motorolaj injektorral szerelt motorokhoz. Alkalmazása extra alacsony füstkibocsátást eredményez mind utcai, mind verseny körülmények között. Használható előkeveréses rendszereknél 33:1 és 50:1 arány között, de a motorgyártó keverési aránya a mérvadó.
API TC JASO FC ISO-L-EGD